Qui som

Les Katrines, es va crear el 16 d’abril de 2019 com un simple grup de Whastapp exclusiu per noies, amb l’única finalitat de no sortir a entrenar soles. Vem començar sent 4 noies que corríem pel passeig, i en qüestió de poc temps, vem passar a ser-ne més de 30!

No vem tancar les portes, i donada l’alta demanda amb que ens trobàvem, vem obrir un altre grup per les dones que caminaven. I de mica en mica va anar augmentant el nombre de dones als dos grups.

En vista de l’èxit, vem decidir constituir-nos com a club sota el nom: CLUB ESPORTIU KATRINES. Un club sense ànim de lucre, on tot el que fem és per incentivar a que totes les dones facin esport, no tinguin por, i surtin a fer salut! Amb l’aportació que posem com a sòcies, podem fer cosetes boniques per totes nosaltres. Classes dirigides de Ioga, d’entrenament funcional, de Trail Training, sortides trail, running, BTT, trekking, cursos, xerrades, descomptes en curses, roba esportiva, bambes, etc són algunes de les activitats que oferim al Club.

Actualment, entre els dos grups de Whatsapp sumem un total de 326 noies, de les quals 117 han decidit passar a formar part del projecte com a sòcies del club esportiu.

El nostre nom és en honor a la 1a dona que va córrer una marató Kathrine Switzer, on només deixaven participar als homes. Amb el dorsal numero 261 va córrer i va obrir camí a moltes altres dones a participar.El nostre lema i que portem a l’esquena de la nostra equipació és: “Correm sense por, no per por”.